Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Какво е сътворил един колега от шведския раздел на АР 166:

https://www.youtube.com/watch?v=zY0I1WAGWgA

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
      Във фирма ФЕЛИКСhttp://felix.bg/contacti.html НЕ РЕЦИКЛИРАЙТЕ НОСАЧИ!!!!!!!

Занесох мойте долни носачи за рециклиране на шарнирите и осен, че ми сасипаха оригиналните носачи със здрави тампони, метода им на рециклиране е ОПАСЕН! Режат леглото на шарнира от горната страна, вадят ябълката, сменят пластината в която лагерува ябълката, заваряват отгоре някаква тънка пластина след което я причукват с чука и тази пластина държи целия шарнир да не се разглоби! При кривенето на пластината с чука на места се цепи заварката и целия шарнир може да се разпадне! Според "майстора" проблема бил в това, че не са ми оригинални носачите, но след като му показах оригиналната емблема и оригиналните номера по Алфа млъкна! Също така и след изречението " На 2 коли се извадиха шарнирите и слава богу нямаше жертви " ми стана ясно, че са пълни олигофрени и неграмотници!!!

Съжалявам само, че не ги пратих при Ферариста, но колата трябваше да стане за 1 ден и нямаше как! Като видях неговия метод на рециклиране каквито и дупки да целя няма да се разглоби шарнира.
      Сам си си отговорил на въпроса!Аз вече втора кола си я поддържам там при ФЕРАРИСТ,в Пловдив само сипвам гориво и ако трябва припомпвам гумите .

Comment

• Първоначално публикувано от trop4i Покажи съобщение
        Ще трябва да потърся някакъв такъв евтин защото и при мен е проблем да остана известно време без кола.
        Един колега преди доста време беше казал мъдрата приказка, че алфистът трябва непременно да има две коли, ако не иска от време на време да пътува с градски транспорт А аз ще добавя, че алфист, на който не му е дошъл акълът в тиквата, след като си е купил алфа, си купува още една
        ...
        155 1,6 TS 16V `96
        166 2,4 JTD `99
        147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

• Първоначално публикувано от endeavour Покажи съобщение
          Един колега преди доста време беше казал мъдрата приказка, че алфистът трябва непременно да има две коли, ако не иска от време на време да пътува с градски транспорт А аз ще добавя, че алфист, на който не му е дошъл акълът в тиквата, след като си е купил алфа, си купува още една
          Прав си спор няма - две коли, две жени, но доходите трябва да са повече от два.
          166 2.4JTD-00г.

Comment

• Към Pepko-Bepko нещо не мога да изпратя съобщение. Става въпрос за десния носач.
            166 2.4JTD-00г.

Comment

• Първоначално публикувано от popaay Покажи съобщение
              Сам си си отговорил на въпроса!Аз вече втора кола си я поддържам там при ФЕРАРИСТ,в Пловдив само сипвам гориво и ако трябва припомпвам гумите .
              То въпрос няма. Просто предупреждение към тези които са решили да си рециклират шарнирите там.
              Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
              Opel Astra J
              ex:
              Alfa Romeo 164 2.5TD
              Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
              Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Добре де Боби...на теб ли през ден подсвирквам или на брат ти??
                Дидо го познавам той е ясен,ама някои от вас двамата все го засичам към Калотина и нито един път не ми вдигна ръка
                sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Първоначално публикувано от endeavour Покажи съобщение
                  Или 3 (виж подписа)!
                  Аз 164-ката ТД-то като го продадох на брат ми, та к`во?
                  Пак си е моя.

п.п. Акъл и цикъл не дойдат ли навреме - не ги чакай!
                  ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
                  ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
                  Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
                  Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                    Добре де Боби...на теб ли през ден подсвирквам или на брат ти??
                    Дидо го познавам той е ясен,ама някои от вас двамата все го засичам към Калотина и нито един път не ми вдигна ръка
                    Че съм блейка, блейка съм ама чак пък толкова... Не съм чул или видял някой да ми свирка или светка. Сутрин пътувам натам и номера ми е СА 1866, а брат ми пътува рядко или по-скоро жена му и номера му е СО 3456. Ти къде ме засичаш? Ако се засечем обещавам и по кафе да пием, ама първо трябва да те видя
                    Opel Astra J
                    ex:
                    Alfa Romeo 164 2.5TD
                    Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Дидо редовно или на караулката или преди Ситроен.Горе долу и теб някъде там,ако си ти разбира се.Иначе съм виждал жена с 166-ца ама не съм подсвирквал
                      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Утре сутрин обещавам да съм нащрек. Ако кажеш и каква ти е колата много ще ме улесниш.
                        Opel Astra J
                        ex:
                        Alfa Romeo 164 2.5TD
                        Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• сива с опропастен таван демек има шибедах

п.п и двете са сиви едната с тасове другата с лети

Comment

• Освен и аз да дебна
                            Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                            Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Някой може ли да ми каже с две думи, как се свалят чистачките и как се монтират след това, без да се разместват.

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                                Някой може ли да ми каже с две думи, как се свалят чистачките и как се монтират след това, без да се разместват.
                                Спри ги вертикално от контактния ключ за да ти е удобно и ги разгледай, ще разбереш, не е сложно, ще видя дали мога да снимам моите, накратко натискаш пластмасата да освободи зъбчето отдолу.
                                Last edited by lordliness; d.m.y г., 18:19.
                                Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Working...
                                X